Laadukkaan kehitystyön tulos on toimiva hoiva- ja tehostetun palveluasumisen konsepti

Priima Hoiva 30 on yksi markkinoiden kustannustehokkaimmista konsepteista. Sen pohjana on optimikokoinen 30 hoitopaikan hoivakoti, joka on toimiva ja tehokas ratkaisu hoiva- ja tehostetun palveluasumisen tarpeisiin sekä muihin erityisasumisen kohteisiin. Sen edullisuus perustuu viimeisteltyyn suunnittelutyöhön ja kohteiden yhteneväiseen toteutukseen, joka kuitenkin mahdollistaa kohdekohtaiset detaljit.

Priima-Yhtiöitten toimintatapaan kuuluu vahva innovatiivisuus, ja kehitystyömme jatkuu. Tavoitteenamme on olla alan tunnettu edelläkävijä ja haastaa itsemme ja kumppanimme päivittäin yhä parempiin suorituksiin, suomalaisen hyvinvoinnin ja yhteiskunnan puolesta!

Meille on erittäin tärkeää kuunnella käyttäjien mielipiteitä ja hyödyntää niitä tuotantomme parantamisessa. Olemme valmiita kuulemaan ja arvostamaan myös Sinun näkemyksiäsi!

Helppo tilata ja kustannustehokas toteuttaa

Konseptointi mahdollistaa ripeät valmistusajat ja varsinainen rakennusaika voidaan parhaimmillaan mahduttaa vain 9 kuukauteen! Lyhyellä valmistusajalla vältytään lisäkuluilta kun käyttöönotto aikaistuu ja rakennusaikaiset rahoituskulut pienentyvät. Voimme tarjota myös valmiit rahoitusmallit, jotka mahdollistavat tilaajalle hankinnan ja kohteen pitkäaikaisenkin hallinnan ilman pääomien sitouttamista.

Valmiiksi suunnitellun ja kalustusvalmiuteen toteutettavan hoivakodin päätavoitteena on hankinnan helppous, jolloin tilan tarvitsijat saavat mahdollisuuden keskittyä ydinosaamiseensa.

Priima Hoiva 30 -hoivakoti on viihtyisä ja kodinomainen - siellä on mukava asua ja henkilökunnan helppo toimia!

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa! »

Lataa tästä PRIIMAHOIVA 30 –esite »

Priima Hoiva 30 - katso virtuaaliesittely tiloista! »